RTL Telekids is Zender van de Maand januari

RTL Telekids is Zender van de Maand

Geplaatst op 1 januari 2021

Tijdens de lockdown hebben we een leuk verzetje voor de kinderen: RTL Telekids is namelijk Zender van de Maand januari! Wil jij ook kijken naar Thomas de Stoomlocomotief, Efteling Droomklus, Zig & Sharko en verschillende My Little Pony films? Zap dan snel naar kanaal 13!

Thomas De Stoomlocomotief
Vanaf 18 januari 2021 kun je elke werkdag om 11:15 uur kijken naar het 24ste seizoen van Thomas de Stoomlocomotief. Thomas De Stoomlocomotief is een animatieserie over Thomas en zijn vrienden (ook stoomlocomotieven). Ze beleven allerlei avonturen. Als ze vast komen te staan op het spoor of als ze andere problemen hebben, zijn er gelukkig altijd vrienden die te hulp schieten.

Efteling Droomklus
Vanaf 2 januari kun je elk weekend om 17.30 uur kijken naar Efteling Droomklus. Van sleutelen aan Baron 1989 tot Pardoes zijn schoenen poetsen; in deze serie volgen we zestien gelukkige klussers, die voor één dag de Wereld vol Wonderen mogen klaarstomen voor bezoekers van de Efteling.

Zig & Sharko
Elke dag om 18.50 uur kun je kijken naar Zig & Sharko. Eiland-hyena Zig doet er alles aan om zijn klauwen in Marina de Zeemeermin te zetten. Sharko doet er op zijn beurt alles aan om Zig tegen te houden.

Diverse My Little Pony films
Fans van My Little Pony kunnen hun hart ophalen. Iedere zaterdagochtend wordt er om 11.15 uur een My Little Pony film uitgezonden:
- Zaterdag 9 januari: My Little Pony Equestria Girls Friendship Games
- Zaterdag 16 januari: My Little Pony Legend of Everfree
- Zaterdag 23 januari: My Little Pony Equestria Girls Rainbow Rocks
- Zaterdag 30 januari: My Little Pony Best Gift Ever

RTL Telekids blijven ontvangen?
Wil je na januari RTL Telekids blijven zien? Abonneer je dan op Televisie Compleet of Televisie Maximaal.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web