Op Koningsdag is Kabelnoord gesloten. Heb je een vraag? Bekijk het antwoord op de veelgestelde vragen of vul het contactformulier in. 

Alles Frysk

Nieuwe radiozenders bij Kabelnoord

Geplaatst op 30 juni 2020

Kabelnoord heeft per 1 juli twee nieuwe themakanalen van Omrop Fryslân aan de Zenderlijst Radio toegevoegd. Alles Frysk en het Koperkanaal met HaFaBra-muziek zijn vanaf 1 juli ook beschikbaar via het analoge en digitale radiopakket van Kabelnoord. 

Alles Frysk
Piter Wilkens, Elske de Walle, Griet Wiersma en Iris Kroes; je beluistert ze 24 uur per dag op Alles Frysk. Frysker wurdt it net! De Friese digitale muziekzender vind je op digitaalkanaal 845.

Koperkanaal FM
Daarnaast is er iedere zondag tussen 6.00 uur en 8.00 uur Koperkanaal FM te beluisteren. Speciaal voor liefhebbers van de muziek van harmonie, fanfare en brassband worden er live uitzendingen van HaFaBra evenementen uitgezonden. Je vindt Koperkanaal FM op digitaalkanaal 846.

Daarnaast is Omrop Fryslân gewoon te beluisteren via 88.9 FM of digitaal 800.

(Het komt voor dat sommige fabrikanten van televisie en digitale ontvangers een afwijkende (radio) kanaalvolgorde hanteren. Raadpleeg hierover de handleiding van je apparatuur.)

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web