Kijk gratis Pebble TV in oktober

Pebble TV is Zender van de Maand

Geplaatst op 4 oktober 2021

De hele maand oktober kijk je gratis naar Pebble TV! De kindertelevisiezender is te vinden op kanaal 13. Pebble TV is erg populair omdat er geweldloze, fantasierijke, leerzame en Nederlandstalige kinderprogramma’s uitgezonden worden zonder reclameonderbrekingen.

Bekijk de tv-gids

Pebble TV brengt een mix van verantwoorde en leerzame kinderseries en jeugdfilms zonder geweld of geschreeuw op TV. Denk aan: Kikker & Vriendjes, Bassie & Adriaan, Alfred J. Kwak en nog véél meer. Voor de allerkleinsten zijn er leuke en educatieve programma’s in de PebbleBox en iedere weekend worden er leuke jeugdspeelfilms uitgezonden.

Dierendag

Op dierendag zet Pebble TV de dieren in het zonnetje! De hele dag kijk je afleveringen van Chloe’s Toverkast, Rita & Krokodil en Helden van de Stad. Vanaf 15.30 uur kijk je naar de dierenfilm Sven en de Rat.

Griezelen tijdens het Halloweenweekend

Tijdens het Halloweenweekend op zaterdag 30 en zondag 31 oktober kun je heerlijk gaan griezelen. De hele dag kun je kijken naar leuke en spannende afleveringen van verschillende series. Je kijkt o.a. naar de films Het Huis met de Krokodillen en Enid Blyton: Het geheim van Moon Castle.

Pebble TV standaard op je TV?

Wil je na oktober Pebble TV blijven ontvangen? Kies dan voor een Televisie Compleet of Maximaal abonnement van Kabelnoord. 

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web