Kijk gratis Pebble TV in oktober

Pebble TV is Zender van de Maand

Geplaatst op 3 oktober 2022

De hele maand oktober kijk je gratis naar Pebble TV! De kindertelevisiezender is te vinden op kanaal 13. Pebble TV is erg populair omdat er geweldloze, fantasierijke, leerzame en Nederlandstalige kinderprogramma’s uitgezonden worden zonder reclameonderbrekingen.

Bekijk de tv-gids

Pebble TV brengt een mix van verantwoorde en leerzame kinderseries en jeugdfilms zonder geweld of geschreeuw op TV. Denk aan: Kikker & Vriendjes, Bassie & Adriaan, Alfred J. Kwak en nog véél meer. Voor de allerkleinsten zijn er leuke en educatieve programma’s in de PebbleBox en ieder weekend worden er leuke jeugdspeelfilms uitgezonden.

Griezelen tijdens het Halloweenweekend

Tijdens het Halloweenweekend op zaterdag 29 en zondag 30 oktober speciaal voor Halloween de film Enid Blyton: Het geheim van Moon Castle uit. Tijdens het Halloweenweekend kun je dus al heerlijk gaan griezelen, en op maandag 31 oktober kun je de hele dag kijken naar leuke en spannende afleveringen van Snorkels, Dommel, Rita en Krokodil, Ovide, Helden van de stad, en nog veel meer spannende afleveringen.

Pebble TV standaard op je TV?

Wil je na oktober Pebble TV blijven ontvangen? Kies dan voor een Televisie Compleet of Maximaal abonnement van Kabelnoord. 

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web