RTL Crime = Zender van de Maand

NPO 1 Extra = Zender van de Maand

Geplaatst op 5 december 2022

In december kun je vanuit je huiskamer genieten van de Top 2000 en 3FM Serious Request. De hele maand december vind je NPO 1 Extra als Zender van de Maand op kanaal 13. 

3FM Serious Request 2022
3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou en heel Nederland geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december draaien 3FM-dj’s 24 uur per dag verzoekplaten voor geld vanuit het Glazen Huis in Amersfoort. Dit zodat Het Vergeten Kind hun belangrijke werk nog beter kan doen en licht kan brengen in het leven van 100.000 vergeten kinderen.

Inzamelingsactie voor Het Vergeten Kind
Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen die opgroeien in gezinnen met heftige problemen. Als gevolg hiervan worden deze kinderen verwaarloosd of mishandeld. Soms is de situatie zo onveilig dat ze uit huis worden geplaatst. De trauma’s laten diepe sporen na. Kinderen voelen zich daardoor ongewenst, ongeliefd en eenzaam. Met de opbrengsten van deze 3FM Serious Request actie worden kinderen nú uit hun negatieve leefklimaat gehaald, waardoor ze in een fijne omgeving even gewoon kind kunnen zijn.

Top 2000 vanaf eerste kerstdag

De NPO Radio 2 Top 2000 is één van de grootste radio- en muziekevenementen van Nederland. De lijst der lijsten wordt elk jaar samengesteld door het publiek. De 24e editie van de Top 2000 is te horen en te zien vanaf eerste kerstdag 00.00 uur tot en met oudejaarsavond. De uitzending vanuit het Top 2000 Café in Beeld & Geluid in Hilversum is 24 uur per dag te volgen via NPO 1 extra. 

Kies voor Televisie Compleet of Maximaal
Wil je NPO 1 Extra na december blijven ontvangen? Ga naar Mijn Kabelnoord en kies voor het Televisie Compleet of Televisie Maximaal pakket.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web