zenderlijst

Nieuwe zenderlijst televisie

Geplaatst op 27 februari 2020

De nieuwe zenderlijst interactieve televisie en digitale televisie staat online. In de nieuwe zenderlijst is een tiental nieuwe zenders toegevoegd aan het televisiepakket, waaronder regionale zenders en TV538. Daarnaast worden er meer zenders met een betere beeldkwaliteit (HD) uitgezonden. Hierdoor zijn er een aantal zenders niet meer analoog of via een SD ontvanger te bekijken.

De volgende zenders zijn toegevoegd aan de zenderlijst: TV Noordholland, RTV Flevoland, RTV West, RTV Utrecht, RTV Oost, Omroep Gelderland, RTV Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Branbant en L1Limburg. 
De zender TV538 (kanaal 538) is toegevoegd aan Televisie Standaard. Heb je Televisie Compleet, Maximaal of Avontuur dan bekijk je vanaf nu ook Motorvision op kanaal 303. 

Wijziging analoog:  
RTV Noord op kanaal 12 en RTV Drenthe op kanaal 14 zijn alleen te bekijken in HD en daarmee zijn deze zenders niet meer analoog te ontvangen. Ook Zender van de Maand op kanaal 13 is niet meer beschikbaar. Mocht je dit als een probleem ervaren dan kun je de zenders digitaal ontvangen door gebruik te maken van een CI+ module en smartcard in de televisie.

Beschik je over een interactieve televisieontvanger (Amino) en kun je RTV Noord en RTV Drenthe niet meer zien? Haal in dat geval kort de stroom van de interactieve televisieontvanger. Nadat de ontvanger weer  is opgestart zoek je de kanalen opnieuw via het menu. 

Maak jij al gebruik van het Basisabonnement van Kabelnoord en kijk jij al interactieve Televisie? Dan kun je jouw TV abonnement eenvoudig uitbreiden met het pakket Maximaal of het pakket Compleet. Kijk je liever onbeperkt naar films en/of sport? Bestel dan Film1, Ziggo Sport of FOX Sports bij Kabelnoord.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web