Op Koningsdag is Kabelnoord gesloten. Heb je een vraag? Bekijk het antwoord op de veelgestelde vragen of vul het contactformulier in. 

Nieuw: Filmbox

Geplaatst op 21 september 2021

Vanaf 25 september vind je FilmBox op kanaal 25 in TV Standaard. Dit betekent dat je zonder meerkosten toegang hebt tot duizenden films en series. FilmBox levert een gevarieerd aanbod van Hollywood blockbusters, klassiekers en populaire series aan meer dan 30 miljoen huishoudens wereldwijd. Ook jij hoort hierbij!  
Uiteraard vind je Filmbox ook in TV Compleet en TV Maximaal.

Bekijk de gids 

Over FilmBox 

Sinds mei kunnen Nederlandse huishoudens FilmBox ontvangen. FilmBox biedt een breed scala aan Hollywood blockbusters, filmhuis-films en series zonder reclame-onderbrekingen. Titels die je tegenkomt zijn onder andere: 10 Things we should do before we break up, Shoplifters, Le Grand Bain, Unsane, Crypto en Ideal Home.  

Narcos 

De ijzersterke en beroemde serie Narcos heeft zijn tv-debuut bij FilmBox. De eerste drie seizoenen en de vierde spin-off reeks zullen de komende tijd te zien zijn. Elke maandag en zondag zie je twee Narcos-afleveringen op FilmBox. 

Thema-dagen 

Op vrijdag is er op FilmBox het horror-block te zien met twee of drie goeie horrorfilms. In de weekenden is het tijd voor filmklassiekers. Op woensdag is er tijd voor kinderfilms. 

TV-ontvanger, HD only en TV Standaard

Gebruik je een Amino-tv ontvanger? Herstart deze (van en aan de stroom) en laat je ontvanger opnieuw zenders zoeken. Als je dit hebt afgerond vind je FilmBox op kanaal 25. Filmbox wordt uitgezonden in HD-kwaliteit, wanneer je SD-apparatuur gebruikt kun je Filmbox niet ontvangen. Dit los je op door een tv-ontvanger van Kabelnoord te huren. Ook als je nog geen TV-Standaard hebt, omdat je gebruikmaakt van oudere producten, kun je de zender niet ontvangen. Door je abonnement te wijzigen naar TV Standaard ontvang je Filmbox (en ook ESPN). 

Wijzig abonnement 
 

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web