Nicktoons Zender van de Maand bij Kabelnoord

Nicktoons Zender van de Maand bij Kabelnoord

Geplaatst op 4 april 2024

Stap binnen in een wereld vol plezier, humor en eindeloze avonturen met Nicktoons. In de maand april is Nicktoons Zender van de Maand bij Kabelnoord! De sprankelende animaties en onvergetelijke karakters zie je normaal in het Televisie Compleet of Televisie Maximaal pakket van Kabelnoord. In de maand april is deze zender voor iedereen te zien op kanaal 13.

Reis door de tijd en ruimte!

Ontdek de meest kleurrijke werelden en onvergetelijke karakters, van de tijdloze klassiekers tot de nieuwste sensaties. Van SpongeBob SquarePants tot de Teenage Mutant Ninja Turtles.

Lach je een breuk!

Laat je lachspieren werken met de beste komedies van Nicktoons. Of je nu geniet van de gekke streken van De Lapjeskat, de dolkomische avonturen van De Casagrandes, of de hilarische chaos van De Avonturen van Kid Danger, er is altijd een reden om te glimlachen. Mis dit ongelooflijke avontuur niet! De hele maand april is Nicktoons Zender van de Maand bij Kabelnoord.

Wil je Nicktoons houden op je TV?

Nicktoons vind je in het Televisie Compleet en Televisie Maximaal pakket bij Kabelnoord. Dus wil je Nicktoons op de tv houden? Regel dan direct een Compleet of Maximaal pakket via Mijn Kabelnoord. Natuurlijk ben je welkom bij onze klantenbalie in Dokkum of bel/whatsapp ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur: 0519-701701. We helpen je graag!

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web