NashvilleTV is zender van de maand

Geplaatst op 3 september 2018

Ben jij liefhebber van hedendaagse countrymuziek? Dan zit je deze maand goed bij Kabelnoord! NashvilleTV is namelijk zender van de maand september en ontvang je gratis via je digitale TV pakket. Stem je TV af op kanaal 13.

Dit is NashvilleTV
Bij NashvilleTV kun je genieten van countrymuziek zonder onderbrekingen van hinderlijke reclameblokken. De zender biedt de leukste countryclips van het allerhoogste niveau. Je kunt nu volop genieten van Luke Bryan, Carrie Underwood, Brad Paisley, Blake Shelton en Garth Brooks tot Dolly Parton, Johnny Cash, Merle Haggard en Willie Nelson. Maar natuurlijk ook van landelijke countrysterren als Waylon, Ben Steneker en Ilse DeLange.

Meer dan televisie
NashvilleTV heeft de ambitie om een centrale rol te spelen in de Nederlandse country-community. Daarom is NashvilleTV meer dan alleen een televisiezender. Op de NashvilleTV website kan de countryliefhebber terecht voor het laatste countrynieuws, een concertagenda, een artiestenoverzicht, programma-informatie en de meest recente playlists. Wekelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden naar countryliefhebbers.

Wil je na september NashvilleTV blijven ontvangen? Kies dan voor het pluspakket Avontuur.