Motor Vision TV zender van de maand

Motorvision.TV zender van de maand

Geplaatst op 2 mei 2024

Motorvision.TV is zender van de maand bij Kabelnoord en te zien op kanaal 13. Deze opwindende zender biedt kijkers een unieke kijkervaring in de wereld van motoren en auto's. Of je nu een liefhebber bent van klassieke auto's, racen, tuning of gewoon geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen in de auto-industrie, Motorvision.TV heeft voor elk wat wils.

Kijk naar adembenemende auto- en motorprogramma's

Van diepgaande documentaires over legendarische autogeschiedenis tot spannende verslagen van wereldberoemde races, deze zender brengt de opwinding van de motorsport rechtstreeks naar je woonkamer. Voor autoliefhebbers biedt Motorvision.TV exclusieve toegang tot de nieuwste modellen en technologische innovaties. Leer meer over de snelste sportwagens ter wereld en ontdek wat er nodig is om een meesterwerk te bouwen. Stem deze maand af op kanaal 13 en laat je inspireren door de opwinding van de auto- en motorsport!

Wil je Motorvision.TV houden?

Motorvision.TV vind je in het Televisie Maximaal pakket bij Kabelnoord. Dus wil je Motorvision.TV op de tv houden? Regel dan direct een Televisie Maximaal pakket via Mijn Kabelnoord. Natuurlijk ben je welkom bij onze klantenbalie in Dokkum of bel/whatsapp ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur: 0519-701701. We helpen je graag!

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web