Win een Bose Headphone

Luister gratis Stingray Music Specials in januari

Geplaatst op 1 januari 2021

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een Bose Headphone met noise cancelling!

De hele maand januari luisteren alle Televisieklanten van Kabelnoord gratis naar Stingray Music Specials. Het digitale radiokanaal is gratis te ontvangen via je Digitale of Interactieve Televisie op kanaal 899. Vanaf 4 januari tot het einde van de maand kun je genieten van de favoriete nummers en grootste hits van popsensatie Shawn Mendes. Klanten die meedoen aan de prijsvraag maken kans op een Bose Headphone met noise cancelling. Ideaal voor de thuiswerkers!

Shawn Mendes verzorgt de muziek in januari
De 22-jarige Canadese superster die in 2015 doorbrak met het nummer Stitches kwam in December al met een Netflix-documentaire In Wonder en een gloednieuw album genaamd Wonder. Shawn Mendes heeft dus zeker niet stilgezeten tijdens de lockdown. Hij wist zelfs nog tijd vrij te maken om als gastcurator de muziek te verzorgen voor het Stingray Music Specials-kanaal. Met al zijn hits en zijn goede smaak in muziek is het geen WONDER dat je heel januari naar zijn kanaal luistert.

Reclamevrije muziekkanalen bij Televisie Compleet & Maximaal
Om het thuiswerken en studeren in januari een stukje aangenamer te maken biedt Kabelnoord alle TV-abonnees gratis Stingray Music Specials aan. Dit gratis non-stop muziekkanaal ontvang je door je TV af te stemmen op kanaal 899. Wil je meer non-stop muziekkanalen ontvangen? Abonneer je dan op Televisie Compleet of Televisie Maximaal. Je krijgt dan 51 reclamevrije Stingray radiokanalen bij je abonnement.

Ook de reclamevrije muziekkanalen Classic Rock (868), Easy Listening (867), All Day Party NL (856), Oldies (881), Love Songs (874) en het Nederlandse Hits-kanaal (855) worden veel beluisterd tijdens het thuiswerken.

Prijsvraag voor Kabelnoord-abonnees
Met welke bekende artiest nam Shawn Mendes zijn grote hit Señorita op:
A) Taylor Swift
B) Katy Perry
C) Camila Cabello

Ben je klant bij Kabelnoord en weet je het antwoord op de prijsvraag? Stuur dan vóór 31 januari 2021 een e-mail met daarin je adresgegevens en telefoonnummer naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl. De winnaar wordt persoonlijk benaderd en ontvangt een Bose Headphone met noise cancelling.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web