Op Koningsdag is Kabelnoord gesloten. Heb je een vraag? Bekijk het antwoord op de veelgestelde vragen of vul het contactformulier in. 

Kijktip: The Repair Shop op Discovery

Kijktip: The Repair Shop op Discovery

Geplaatst op 29 december 2023

Het nieuwe jaar starten met het ophalen van mooie herinneringen? In The Repair Shop probeert een team van experts gehavende en verweerde items vakkundig te repareren. Vanaf maandag 1 januari ’24, om 19.30 uur word je aan de hand van verweerde items met grote emotionele waarde meegenomen in dierbare herinneringen van de inbrengers.

In de eerste aflevering brengen twee neven een 120 jaar oude banjo binnen die ooit van hun opa is geweest. Helaas ligt de banjo inmiddels ruim 60 jaar ingepakt. De banjo is te verweerd om op te spelen. Kan instrumentenmaker Julyan er weer muziek uit krijgen?

Mary brengt een verweerde lappenpop langs bij Amanda en Julie. De pop is van Mary haar zusje geweest, ze overleed op 4-jarige leeftijd en Mary bewaarde de pop sindsdien. Een ontroerend aandenken.

Nieuwsgierig naar de andere verhalen en items? Kijk naar The Repair Shop op Discovery. Je vindt de zender op kanaal 250 in het TV Standaard, Compleet en Maximaal pakket van Kabelnoord.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web