Kijktip: Europe from Above

Kijktip: Europe from Above

Geplaatst op 22 augustus 2022

De buitenlandstalige freeviews lopen tot eind augustus, maar ook in september ‘Haal je de wereld in huis’ met Kabelnoord. Kijk maandag 12 september a.s. om 21.00 uur naar Europe from Above op National Geographic (kanaal 252). In de eerste aflevering word je vanuit de lucht meegenomen op een verbluffende reis over heel België. De overige landen die in dit seizoen worden belicht zijn: Denemarken, Servië, Schotland, Bulgarije en Roemenië.

Van het Atomium in Brussel tot aan garnalenvissers

We starten bij één van de bekendste gebouwen van Brussel; het Atomium. Je ziet een team van gespecialiseerde 'glazenwassers' die de ingewikkelde ronde constructies schoon moeten houden. Daarna zie je vanuit de lucht het minder bekende Oostduinkerke aan de Belgische kust en maak je kennis met de laatste garnalenvissers ter wereld die nog per trekpaard te werk gaan.

Belgische hop & het Gentse Lichtfestival

Op het Belgische platteland zie je het oogsten van de hop in Poperinge. De drones tonen de hopteelt van bovenaf, wat een overweldigend beeld weergeeft. Van het platteland vliegen we terug de stad in, waar we onder andere getuige zijn van het Gentse Lichtfestival. Kunstenaars vanuit de hele wereld komen hier elk jaar samen om de straten van Gent aan te kleden met de meest magische lichtinstallaties. Gedurende de aflevering komen er nog veel meer bijzondere plekken in België aan bod.

Zo zie je Europe from Above bij Kabelnoord

Europe from Above is voor alle Kabelnoord klanten met een tv-abonnement te zien op kanaal 252. Het seizoen start maandag 12 september om 21.00 uur op National Geographic. Ga jij kijken?

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web