Kijktip: Death in Paradise op BBC First

Kijktip: Death in Paradise op BBC First

Geplaatst op 5 februari 2024

Ook deze maand hebben we een kijktip: Death in Paradise op BBC First. Vanaf 17 februari a.s. om 21.00 uur kun je kijken naar seizoen 12 van de misdaadserie.

Zonovergoten misdaadserie

De zonovergoten misdaadserie speelt zich af op het tropische eiland Saint Marie. DI Neville Parker en het team zijn op het eiland om nog meer moorden op te lossen. Zo zie je een verbijsterende moord op een boot, een beroemde zangeres die verdacht wordt, een schokkende moord op een bruiloft en een simpele moord in huiselijke kring die Nevilles grootste uitdaging ooit blijkt te zijn.

Herhalingen Death in Paradise

De herhalingen van Death in Paradise kun je van maandag tot en met vrijdag rond de klok van 18.00 uur zien op BBC First. Kijk op de website van BBC of raadpleeg je tv-gids voor actuele programma-informatie.

Dit is BBC First

Op BBC First vind je de beste Britse dramaseries. Bij Kabelnoord vind je de tv-zender op kanaal 139. Er zijn veel nieuwe series en terugkerende favorieten te zien op de zender. Denk aan Call the Midwife waarin je ziet hoe nieuw leven ter wereld komt. In Father Brown ontrafel je misdaden op het Britse platteland of kijk naar Silent Witness voor moorddrama’s.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web