Pebble TV is Zender van de Maand oktober bij Kabelnoord

Kijk in oktober gratis naar Pebble TV

Geplaatst op 30 september 2020

Pebble TV is Zender van de Maand bij Kabelnoord. De hele maand oktober vind je de populaire kindertelevisiezender gratis op kanaal 13. Pebble TV is geweldloos, fantasierijk, leerzaam, en zendt 24 uur per dag Nederlandstalige kinderprogramma’s uit zonder reclame. De zender brengt een mix van verantwoorde en leerzame kinderseries en jeugdfilms zonder geweld of geschreeuw op TV, zoals Kikker & Vriendjes, Bassie & Adriaan, Alfred J. Kwak en nog véél meer. Voor de allerkleinsten zijn er leuke en educatieve programma’s in de PebbleBox en iedere zaterdagavond en zondagmiddag zendt Pebble TV een jeugdspeelfilm uit.

Kijktips voor de maand oktober
In de maand oktober zendt Pebble TV de gloednieuwe serie Helden van de Stad uit! Vanaf donderdag 1 oktober kun je dagelijks om 7.30 uur de fantastische en spannende avonturen van Paultje Politiewagen, Bella Brandweer auto, Ollie Ongeluk en nog veel meer schattige reddingsvoertuigen volgen. In Helden van de Stad kan iedereen een held zijn!

Dierendag
Op Dierendag (zondag 4 oktober) zet Pebble TV de dieren in het zonnetje! Deze dag kijk je naar diergezellige afleveringen van Connie, Chloe en Nijntje en vanaf 16.00 uur de dierenfilm Sven en de Rat.

StoryZoo Van Gogh
Van 7 tot en met 11 oktober kun je samen met Bax de Beer, Pepper de Papegaai en het vrolijke aapje Toby op avontuur gaan naar het Van Gogh Museum tijdens StoryZoo Van Gogh. In deze afleveringen leer je over de beroemde schilder Vincent van Gogh, maak je kennis met zijn schilderijen en ontdek je wat zijn favoriete bloemen waren. Dagelijks vanaf 6.30 uur te zien bij Pebble TV!

Ovide en zijn vriendjes
Vanaf woensdag 15 oktober iedere dag vanaf 08.00 uur een dubbele aflevering van Ovide en zijn vriendjes. Beleef iedere ochtend samen met Ovide en zijn vrienden Polo de straatveger, Peli de winkelier, Dikbuik de kok, Luiaard en de koala-drieling Ko, A en La een avontuur.

Halloweenspecial
Pebble TV sluit de maand griezelig af met een Halloweenspecial op 31 oktober. Dommel gaat naar een spookhuis, Ovide ontmoet monsters en de Snorkels verkleden zich als mummy. Ook kun je om 16.00 uur kijken naar de spannende film Het Huis met de krokodillen en om 19.30 uur naar de film Enid Blyton: Moon Castle.

Doe mee aan de prijsvraag
Klanten van Kabelnoord maken kans op een aantal leuke Pebble TV-prijzen, zoals: het boek ‘De Waanzinnige Boomhut van 104 Verdiepingen’, ‘De school van de magische dieren – deel 1’, een 'Helden van de Stad' speelset of een knutselpakket. Wil je ook kans maken? Maak dan het couplet van de TV-tune van ‘Ovide en zijn vriendjes’ correct af. Stuur je antwoord, je naam, adres en telefoonnummer vóór zaterdag 31 oktober 2020 naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl.

Het eiland is een speelterrein
je kunt ze niks verbieden
de vrienden van Ovide
een hoop kabaal
loopt uit de hand

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web