Kijk gratis naar NPO 2 Extra HD

Kijk gratis naar NPO 2 Extra HD

Geplaatst op 2 januari 2022

Nu de theaters, concertzalen, filmzalen en podia helemaal gesloten zijn, is NPO 2 Extra HD open voor publiek. Vanuit de huiskamer kunnen alle televisieklanten in Friesland hun culturele hart ophalen met de freeview van NPO 2 Extra HD. De zender is tijdelijk gratis te vinden op kanaal 53.

Klassiek en pop

Op NPO 2 Extra HD passeren allerlei concerten en optredens de revue. Denk aan sessies met klassieke musici als Maria Milstein en Mathieu van Bellen. Ook opkomende popartiesten als Kay Slice, opera door de Nederlandse Opera en Holland Opera en concerten van internationale artiesten als Tina Turner, Frank Zappa en Arcade Fire zie je op NPO 2 Extra HD.

Theater en muzikale voorstellingen

Theater-liefhebbers kunnen genieten van Thijs Borsten, Kasper van Kooten, Ferhat Kaplan en Yeliz Dogan. Ook zijn er muzikale voorstellingen van onder meer harpiste Lavinia Meijer en saxofonist Bart Wirtz.

Gratis te zien met hd apparatuur

Deze freeview is alleen beschikbaar voor televisieklanten in Friesland die gebruik maken van hd apparatuur. Maak je gebruik van een huurontvanger (Amino) van Kabelnoord? Dan kan het zijn dat je de ontvanger moet herstarten om de zender te zien op kanaal 53.

Nog geen hd apparatuur? Informeer dan bij een verkooppunt in de buurt. Als je tv een hdmi-aansluiting heeft dan kun je ook een tv-ontvanger huren bij Kabelnoord. Informeer dan naar de mogelijkheden

Vragen?

Kun je NPO 2 Extra HD niet vinden op jouw tv, of heb je een vraag? Neem contact met ons op! Wij staan voor je klaar.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web