Kabelnoord brengt het EK in UHD bij je thuis!

Kabelnoord brengt het EK in UHD bij je thuis!

Geplaatst op 13 juni 2024

Een waanzinnige sportzomer staat voor de deur. Naast het EK-voetbal kun je deze zomer ook genieten van de Olympische Spelen. Maar Kabelnoord doet meer! Dit jaar kun je het EK ontvangen in UHD-kwaliteit (Ultra High Definition) als je gebruik maakt van een tv-ontvanger van Kabelnoord. Met UHD krijg je een scherpere kijkervaring en kun je genieten van nog meer kleuren, hoger contrast en details.

Zo kijk je naar NPO1 in UHD-kwaliteit

Wil je het EK ook in UHD volgen? Dan heb je een tv-ontvanger nodig van Kabelnoord. Ook moet je tv geschikt zijn. Als je een tv-ontvanger van Kabelnoord gebruikt zap je voor NPO1 UHD naar kanaal 999. Zie je geen verschil, helemaal niets of krijg je verstoringen in beeld? Dan is je tv mogelijk niet geschikt voor UHD. In dat geval kun je NPO1 uiteraard gewoon in HD ontvangen op kanaal 1. Zo hoef je niets te missen!

Meer weten over UHD? Klik hier!

Nog geen tv-ontvanger van Kabelnoord?

Deze kun je huren voor € 2,50 per maand en eenvoudig aanvragen via www.mijnkabelnoord.nl. Even langskomen bij onze publieksbalie in Dokkum of bellen op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur kan ook: 0519-701701. Je kunt dan direct een tv-ontvanger meenemen.

Tip

Het kan nodig zijn om je tv-ontvanger opnieuw op te starten en zenders te laten zoeken. Hierna vind je NPO1 UHD op kanaal 999.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web