Discovery Science is Zender van de Maand bij Kabelnoord

In februari = Discovery Science zender van de maand

Geplaatst op 31 januari 2024

De hele maand februari kijk je gratis naar Discovery Science bij Kabelnoord. Discovery Science is namelijk Zender van de Maand en vind je op kanaal 13

Wetenschap en innovatie
Discovery Science toont de wonderen van de wetenschap aan iedereen die innovatie en vooruitgang in het DNA heeft zitten. Van de ontdekkingen in de ruimte tot geavanceerde technologieën en alledaagse fenomenen. Allemaal tot leven gebracht door gepassioneerde experts.

Discovery Science verrijkt jou als kijker met leerzame en meeslepende programma’s zoals Street Science, How the Universe Works, Unearthed, Nasa’s Unexplained Files, Vanished, Secrets of the Underground en You Have Been Warned. Elke uitzending brengt je dichter bij het begrijpen van de wereld om je heen.

Uitgelicht: How it's made
Hoe worden de producten om ons heen eigenlijk gemaakt? How It’s Made laat zien hoe onze laptops, waterkranen, palletwagens en andere zaken gemaakt worden. Maar het laat ook zien dat lang niet alles machinaal gebeurt en er soms ook nog echt handwerk aan te pas komt. Zoals bij het maken van het balletje voor pelota vasca, het Baskische balspel waarbij de bal met de hand tegen de muur wordt geslagen. De bal bestaat uit een rubberen kern die door een machine omspoeld wordt met wollen draad. Het leren omhulsel wordt echter met de hand eromheen genaaid. Balletje voor balletje. 

Discovery Science blijven ontvangen
Wil je na deze maand Discovery Science blijven ontvangen?

Abonneer je dan op Televisie Compleet of Televisie Maximaal

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web