Continuïteit van diensten tijdens Coronamaatregelen                      Pas op voor phishing e-mails!

Horse & Country is zender van de maand Juni

Geplaatst op 1 juni 2019

De hele maand juni kun je gratis naar Horse & Country TV kijken op kanaal 13. Horse & Country TV is de enige Nederlandse televisiezender voor liefhebbers van paarden. Elke dag krijgen de kijkers de meest interessante programma’s te zien die uiteenlopen van internationale wedstrijden tot een kijkje op stal bij olympische ruiters. In juni kun je onder andere kijken naar: FEI Jumping Nations Cup Langley, GCT Hamburg, GCT Cannes, Luhmühlen live stream, GCT Stockholm, GCT Stockholm, Bolesworth 2019 Grand Prix en Bolesworth 2019 Freestyle.

Doe mee aan de prijsvraag en win 2 kaarten voor het Horse Event!
We geven twee kaarten weg voor het Horse Event in september! Het Horse Event staat in het teken van leerzame clinics en spectaculaire demonstraties van de bekendste ruiters en amazones. Wil jij kans maken op kaarten? Stuur dan een e-mail naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl met daarin het antwoord op de prijsvraag, je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer vóór 30 juni 2019. Onder degenen die het juiste antwoord geven worden 2 kaarten voor het Horse Event 2019 verloot.

Prijsvraag: Waar vindt Horse Event 2019 plaats dit jaar: 
A) Vijfhuizen
B) Ermelo
C) Deurne

Het Horse Event is een begrip in de paardenwereld
Met leerzame clinics en spectaculaire demonstraties van de bekendste ruiters en amazones wordt er elk jaar weer een gaaf evenement georganiseerd. De 18de editie die dit jaar plaats vindt van 13 t/m 15 september belooft dan ook weer een enorm spektakel te worden dat geen enkele paardenliefhebber wil missen.