History Channel Zender van de Maand

History Channel Zender van de Maand

Geplaatst op 2 november 2023

In november gaan we terug in de tijd. History Channel is namelijk zender van de maand bij Kabelnoord. Op kanaal 13 vind je nieuwe en exclusieve series zoals: Mountain men, Ancient Empires, Clash of Ancient Warriors en JFK: The Final Evidence.

Mountain Men - Vanaf 1 november ’23 op woensdag om 21.25 uur
Vanaf 1 november 2023 kun je op History Channel kijken naar de serie Mountain Men. De serie speelt zich af in de Noord-Amerikaanse wildernis. Dappere mannen en vrouwen laten de moderne gemakken achter zich om een ruige levensstijl te omarmen.

Ancient Empires - Vanaf 13 november ‘23 op maandag om 20.30 uur
Vanaf 13 november ’23 kun je kijken naar Ancient Empires. Je ziet verhalen van de beroemdste en beruchtste heersers van de oude wereld. De serie laat zien hoe elke opeenvolgende leider de wereld veranderde en vormgaf. De verhalen zijn bloederig, verhelderend en profiteren van de nieuwste wetenschappelijke kennis over deze iconische heersers. Elke aflevering volgt enkele van de grootste titanen uit de oudheid, waaronder: Alexander de Grote, Cleopatra en Julius Caesar.

Clash of Ancient Warriors - Vanaf 7 november ‘23 op dinsdag om 22.20 uur
In de nieuwe serie Clash of Ancient Warriors wordt gebruik gemaakt van moderne wetenschap om de mysteries van de meest legendarische veldslagen uit de oudheid te ontrafelen. Je kunt de serie vanaf 7 november a.s. vinden op History Channel.

JFK: The Final Evidence - Vanaf 23 november ’23 op donderdag om 20.30 uur
Deze tweedelige documentaire concentreert zich op de bekende feiten rond de beruchte dag in 1963 toen de Amerikaanse president John F. Kennedy om het leven kwam. De documentaire toont een scala aan alternatieve verhalen in een poging om de gebeurtenissen te verklaren die zich 60 jaar geleden in Dallas afspeelden.

Wil je History Channel houden?

Wil je History Channel na november blijven ontvangen op je tv? Kies dan voor het TV Compleet of het TV Maximaal pakket. Dit kun je eenvoudig regelen via Mijn Kabelnoord of bel op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur naar 0519-701701. Hierna vind je History Channel op kanaal 258.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web