Freeview France24: zap naar kanaal 404

Geplaatst op 30 juli 2019

France 24
France24 is van 1 augustus t/m 30 september gratis te bekijken voor alle klanten met Digitale Televisie en die gebruik maken van HD apparatuur. Je hoeft er geen abonnement voor af te sluiten. Het enige wat je doet is zappen naar kanaal 404 via Digitale Televisie.

Met France24 kijk je naar de Franse versie van BBC World News. Net zoals BBC World News wordt deze zender gefinancierd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het vertelt het internationale nieuws vanuit een Frans perspectief. Ieder half uur is er een nieuws bulletin, waarbij je direct op de hoogte bent van het belangrijkste nieuws van de wereld. 
De wereldbekende zender is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een zeer hoog journalistiek niveau. Deze onafhankelijke kwaliteitsnieuwszender is zeker het bekijken waard. Wekelijks zijn er over de hele wereld zo’n 80 miljoen kijkers. 

Freeview
Meerdere keren per jaar kan Kabelnoord een extra zender aanbieden naast de reguliere abonnementen. Een freeview is een gratis kanaal voor een bepaalde periode voor alle klanten met Digitale Televisie abonnement. Omdat France24 een HD zender is kun je deze zender alleen ontvangen als je gebruik maakt van HD apparatuur. De betreffende zender en periode wordt bekend gemaakt middels de website of nieuwsbrief. Houdt hiervoor onze site in de gaten en laat je inspireren door het kijken naar een nieuwe tv zender.

Wil je na de 30 september France24 blijven ontvangen? Meld je dan aan voor het Pluspakket Internationaal.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web