Freeview F1 Dutch Grand Prix

Geplaatst op 26 augustus 2021

Van donderdag 2 tot en met dinsdagochtend 7 september 2021 zijn alle zes Ziggo Sport Totaal-kanalen voor iedereen te zien. Door deze freeview kun je ook zonder Ziggo Sport Totaal-abonnement het hele raceweekend in Zandvoort, via de televisie volgen.
Bij Kabelnoord vind je Ziggo Sport Totaal-zenders op de kanalen 90 t/m 95. Gebruik je een Amino tv-ontvanger? Herstart deze om de freeview naar je televisie te racen.

Programmering

Het weekend van donderdag 2 tot en met dinsdagochtend 7 september 2021 biedt meer dan alleen Formule 1. Zo zijn er extra uitzendingen van de talkshow Formule 1 Café, dit keer live vanuit speciale locaties in en rondom Zandvoort. Ook is er volop WK 2022-kwalificatievoetbal met onder meer het live schakelprogramma WK Kwalificatie Switch en het voetbalpraatprogramma Rondo met Wytse van der Goot, Marco van Basten en Ruud Gullit. Na haar prestaties op de Olympische Spelen (brons op 1.500 meter, goud op 5 en 10 km) strijdt Sifan Hassan voor de wereldrecordpoging op de 10 kilometer. Verder is er topgolf en verschillende raceklassen, met onder meer Nascar, Porsche Super Cup, DTM en Formule 3.

Bekijk de tv-gids

Ziggo Sport Totaal

Ziggo Sport Totaal is het premium sportpakket van Ziggo. Met Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Docu en Ziggo Sport Tennis kunnen ook tv-kijkers zonder Ziggo-abonnement dit weekend gratis kennismaken met de keuze in alle sporten die er bij Ziggo Sport Totaal te zien zijn. Ziggo Sport biedt onder andere Formule 1, de Franse Ligue 1, de Engelse Premier League, Spaanse La Liga, Italiaanse Serie A, topgolf, tennis. Bij Kabelnoord kost Ziggo Sport Totaal €15,95 per maand. 

Bestel Ziggo Sport Totaal

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web