Youp van 't Hek NPO 1 extra

Freeview NPO 1 extra

Geplaatst op 28 november 2019

Kabelnoord pakt de hele maand uit met de Freeview van NPO 1 extra. Grote live evenementen, films, cabaret en series uit binnen- en buitenland worden vrij uitgezonden voor alle klanten met een Kabelnoord Televisieabonnement. Zap hiervoor naar kanaal 52.

Cabaretweek (10 t/m 17 dec)
Voorstellingen van grote namen als Youp van ’t Hek, Theo Maassen, Pieter Derks en Peter Pannekoek vormen de basis van de Cabaretweek, dagelijks om 21.50 uur.

Serious Request: The Lifeline (18 t/m 24 dec)
De dj’s van 3FM lopen in de week voor kerst van Groningen naar Goes om geld in te zamelen voor slachtoffers van mensenhandel. Volg deze tocht (bijna 500 kilometer) dag en nacht rechtstreeks op NPO 1 extra.

Top 2000 (25 dec t/m 1 jan)
Vier de feestdagen sfeervol! Als kijker ben je van harte welkom in het Top 2000 Café, dat vanaf eerste Kerstdag non-stop geopend is. De uitzendingen gaan 24 uur per dag door.

Films en series
De vele fans van Poldark kunnen op NPO 1 extra alvast het vijfde seizoen bekijken. Vanaf maandag 9 december is de hitserie dagelijks te zien om 20.50 uur. Verder programmeert de zender dagelijks nieuwe afleveringen van late night-series.
NPO 1 extra zendt in december ook vertrouwde titels uit als Na Het Nieuws, Hints en Onderweg naar Morgen. De Slimste Mens en TV Monumenten houden hun vaste plaats in de programmering.

Freeview
Meerdere keren per jaar kan Kabelnoord een extra zender aanbieden naast de reguliere abonnementen. Een Freeview is een gratis kanaal voor een bepaalde periode voor alle klanten met een abonnement Digitale Televisie en een HD aansluiting en alle klanten met Interactieve Televisie. De betreffende zender en periode wordt bekend gemaakt middels de website of nieuwsbrief.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web