Mis geen Formule 1 races komend seizoen

Formule 1 kijken via Kabelnoord

Geplaatst op 17 maart 2022

Ook klanten van Kabelnoord hoeven geen enkele F1-race te missen komend seizoen. De uitzendrechten van Formule 1 zijn overgegaan van Ziggo Sport naar Viaplay. Op Ziggo Sport zie je voortaan de samenvattingen. Als je de Formule 1 vanaf dit weekend live wilt volgen heb je een abonnement op Viaplay of F1TV Pro nodig.

Klaar voor de start?

Onderneem de volgende stappen als je de prestaties van Max Verstappen live wilt volgen vanaf komend weekend:

  1. Sluit een abonnement af bij streamingdienst Viaplay of F1TV Pro.
  2. Nadat je een abonnement bij Viaplay of F1TV Pro hebt afgesloten, ontvang je van Viaplay of F1TV Pro inloggegevens waarmee je via een app de race kunt volgen.
  3. Voorkom onaangename verrassingen tijdens de race en controleer alvast of je een goede internetverbinding hebt op jouw tv, tablet of smartphone.
  4. Kan jouw internetverbinding wel een boost gebruiken? Neem dan direct contact op met onze technische helpdesk.
  5. Download de Viaplay of F1TV Pro app op jouw device en log alvast in.
  6. Alle stoplichten op groen? Geniet van de race, veel kijkplezier!

Online kijken naar de Formule 1

Helaas mag Kabelnoord de Formule 1 (nog) niet live uitzenden op TV; we zijn daarover nog steeds in overleg. Om de trainingen en races live te kunnen zien ben je dus volledig afhankelijk van de streamcapaciteit van Viaplay of F1TV Pro.

Krijg je tijdens de races haperingen in beeld of kun je de wedstrijd niet zien? Controleer dan of andere (streaming)diensten of apps wel goed werken. Werken deze wel? Dan ligt het niet aan je internetverbinding maar aan de streamcapaciteit van Viaplay.

Vragen over F1 kijken?

Heb je vragen of hulp nodig? Dan kun je ons natuurlijk even bellen of appen! We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur, en op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur: 0519-701701.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web