Fashion TV = Zender van de Maand februari

Fashion TV = Zender van de Maand februari

Geplaatst op 1 februari 2023

Wil je dit voorjaar ook goed gestyled en volgens de laatste modetrends de deur uit? Om je te inspireren met de laatste make-up en fashiontrends vind je de hele maand Fashion TV als Zender van de Maand op kanaal 13. Je ziet dus precies wat komend seizoen helemaal in is!

Beauty, fashion, glamour en lifestyle

Op Fashion TV zie je de nieuwste collecties van de grootste ontwerpers. De zender brengt je op de evenementen in o.a. New York, Milaan, Londen en Parijs. Ook krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij catwalkshows en maak je kennis met de covermodellen van bekende tijdschriften en glossy’s.

Over Fashion TV bij Kabelnoord

Als je gebruik maakt van HD-apparatuur kun je Fashion TV in februari ontvangen op kanaal 13. Nog geen HD-ontvanger? Dan kun je een tv-ontvanger huren bij Kabelnoord of zelf een tv-ontvanger aanschaffen bij een Kabelnoord Verkooppunt bij jou in de buurt.

Kies voor TV Compleet of Maximaal

Kies voor het TV Compleet of TV Maximaal pakket als je na februari wilt blijven kijken naar Fashion TV. Dit regel je eenvoudig via Mijn Kabelnoord. Fashion TV vind je op kanaal 280 in beide pakketten.

 

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web