Discovery, Discovery Science, TLC, Animal Planet, Eurosport 1 en Eurosport 2 alleen in hd

Geplaatst op 20 december 2021

Discovery, Discovery Science, TLC, Animal Planet, Eurosport 1 en Eurosport 2 stoppen met de aanlevering van sd en analoog. Klanten die nog naar analoge tv kijken, of gebruik maken van sd-apparatuur, kunnen deze zenders vanaf 10 januari 2022 niet meer ontvangen.

Gebruik hd-apparatuur

Komende maanden worden er meer analoge en sd-zenders afgeschakeld. Maak je nog geen gebruik van hd-apparatuur? Laat je dan adviseren door een verkooppunt in de buurt.

Heb je een internet- en televisieabonnement van Kabelnoord en heeft je tv een hdmi-aansluiting? Huur dan een tv-ontvanger (€ 2,50 per maand) bij Kabelnoord. Informeer naar de mogelijkheden bij het servicecentrum

Binnenkort nog meer zenders in hd

Voor klanten die al gebruik maken van hd-apparatuur is er goed nieuws. Zij kunnen alle tv zenders in de tv pakketten van Kabelnoord blijven ontvangen. Daarnaast ontvangen ze binnenkort meer zenders in hd kwaliteit.

Hulp nodig?

Heb je een technische vraag? Of heb je hulp nodig bij het opnieuw instellen van je tv zenders? Neem contact op met het servicecentrum, we helpen je graag! 

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web