Discovery Science is Zender van de Maand bij Kabelnoord

Discovery Science = Zender van de Maand

Geplaatst op 2 november 2020

De hele maand november kun je gratis kijken naar Discovery Science. De zender is te ontvangen op kanaal 13.

In ‘NASA’s Unexplained Files’ worden opmerkelijke zaken besproken die de sterrenkundigen en ruimtevaarders van NASA tegenkwamen tijdens hun werk en hen voor nieuwe raadsels stelden.

Alaska overwinnen
Alaska Mega Machines onderzoekt de kolossale apparatuur die ontworpen is om bewoners te helpen met alledaagse taken, die anders onmogelijk zouden zijn. In elke aflevering worden drie machines belicht die zijn gespecialiseerd om de extreme weersomstandigheden in Alaska te overwinnen.

Onoplosbare verdwijningen
Het lijkt onmogelijk dat alles van de aardbodem kan verdwijnen, wanneer technologie elk detail van het moderne leven in de gaten houdt. Maar zelfs vandaag de dag hebben onderzoekers, gewapend met de nieuwste wetenschap en geavanceerde technologie, moeite om iconische verdwijningen op te lossen, zoals: Malaysian Airlines Flight 370, de verloren kolonie Roanoke en de Mary Celeste.

How the Universe Works
Hoe is onze kosmos opgebouwd? Uit welke onderdelen bestaat het en hoe functioneert het? Die vragen worden beantwoord in de adembenemende serie ‘How the Universe Works’.

Discovery Science blijven ontvangen
Wil je na november Discovery Science blijven ontvangen? Abonneer je dan op Televisie Compleet of Televisie Maximaal. Bij de overstap naar één van beide pakketten ontvang je desgewenst ook een Interactieve TV-ontvanger zodat je kunt opnemen, pauzeren en programma’s terug kunt kijken.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web