De Vrije Piraten & Vrolijke Strijders te volgen bij Kabelnoord

De Vrije Piraten en Vrolijke Strijders te volgen bij Kabelnoord

Geplaatst op 5 december 2023

Dit jaar kunnen alle abonnees weer genieten van De Vrije Piraten en Vrolijke Strijders. In de loop van december kun je beiden gratis ontvangen bij Kabelnoord op kanaal 995 en 996. Bij beide clubs zijn enthousiaste en gedreven vrijwilligers actief. De presentatoren, technici, vele vrijwilligers en lokale ondernemers zetten zich in om de decembermaand extra vrolijk te maken met leuke acties en muziek. Een lichtpuntje voor veel mensen.

De Vrije Piraten

De Vrije Piraten beginnen met de uitzendingen op 18 december om 18:00 uur. Tussen 20 december en 31 december ‘23 worden er verschillende programma's uitgezonden en draaien DJ's veel verzoeknummers van luisteraars. Op 1e en 2e kerstdag wordt een schattenjacht georganiseerd in de regio Noord-Oost Friesland. De uitzendingen kun je o.a. volgen via kanaal 995 bij Kabelnoord.

Vrolijke Strijders

In de loop van december kun je op kanaal 996 genieten van de marathon uitzendingen van Vrolijke Strijders. Op de website van Vrolijke Strijders vind je meer informatie en kun je het programma bekijken.

Herstarten tv-ontvanger

Als je gebruik maakt van een huurontvanger van Kabelnoord, dan kan het zijn dat je deze even moet herstarten om De Vrije Piraten en de Vrolijke Strijders te ontvangen. Heb je hier hulp bij nodig? Bel 0519-701701.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web