Cartoon Network is Zender van de Maand januari

Cartoon Network is Zender van de Maand

Geplaatst op 3 oktober 2023

De Amerikaanse tekenfilmzender Cartoon Network is de hele maand oktober Zender van de Maand! Op kanaal 13 vind je dagelijks non-stop komische tekenfilms zonder reclameonderbrekingen. Zo heb je, ook in de herfstvakantie, altijd wat te zien!

Klassiekers

Cartoon Network is onder andere bekend vanwege de tekenfilmklassiekers Garfield, Tom and Jerry en Scooby-Doo. Wist je dat Scooby-Doo sinds 1969 wordt uitgezonden en een van de langst lopende Amerikaanse animatieseries is? Ook kun je kijken naar Looney Tunes, Dexter’s Laboratory of Johnny Bravo. Wat is jouw favoriet?

Eigentijdse animatieseries

Ook kun je kijken naar eigentijdse animatieseries zoals Teen Titans Go, Jellystone, Taffy en Lego Ninjago:

 • Teen Titans Go
  De superhelden Robin, Starfire, Raven, Beast Boy en Cyborg beschermen Jump City tegen slechteriken als ze het niet te druk hebben met gekibbel en onderlinge rivaliteit.

 • Jellystone
  De stad Jellystone is een charmante plek waar je favoriete Hanna-Barbera personages samen leven, werken en spelen... maar tegelijkertijd problemen voor elkaar kunnen veroorzaken. De animatieserie bevat klassieke personages zoals Yogi, Boo Boo, Snagglepuss, Adam Ant, Huckleberry Hound, Jabberjaw, Magilla Gorilla en meer.

 • Taffy
  Taffy is een wasbeer die zich vermomd heeft als kat, om zo bij de steenrijke oude mevrouw Muchmore te kunnen wonen en een lui leven te leiden. Haar hond, Bentley, doet er alles aan hem te ontmaskeren.

 • Lego Ninjago
  Liefhebbers van Lego kunnen hun hart ophalen met Lego Ninjago. Kai, Zane, Cole en Jay lijken vier heel gewone jongens, maar ze hebben bijzondere krachten. Ze trainen keihard om 'master van Spinjitzu' te worden.

Cartoon Network blijven kijken?

Wil je Cartoon Network ook na oktober blijven ontvangen? Kies dan voor het Televisie Compleet of Maximaal abonnement van Kabelnoord. Dit kun je gemakkelijk aanvragen via Mijn Kabelnoord. Je vindt Cartoon Network dan automatisch op kanaal 201.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web