Boomerang heet voortaan Cartoonito

Boomerang heet voortaan Cartoonito

Geplaatst op 3 april 2023

De kinderzender Boomerang heeft een nieuwe naam: Cartoonito. Je vindt de zender op kanaal 202 in het TV Compleet en het TV Maximaal pakket. Naast een nieuwe naam heeft de zender ook een nieuw logo, zijn de kleuren en de look & feel helemaal vernieuwd.

Programma’s en video’s voor peuters

Cartoonito is een zender voor peuters. In de video’s en programma’s die Cartoonito uitzendt staan de thema’s ‘elkaar helpen’, ‘inlevingsvermogen’ en ‘iedereen mag meedoen’ centraal. Peuters worden geïnspireerd om hun eigen ik te ontwikkelen en te ontdekken aan de hand van speelse en vrolijke animaties. Op Cartoonito vind je populaire peuterprogramma’s zoals: Tom en Jerry, Grizzy en de lemmingen, Brandweerman Sam, Thomas en Vrienden en Lucas de spin. Met de lancering van Cartoonito is ook de gloednieuwe show Batwheels gelanceerd. In deze serie gaan superkrachtige misdaadbestrijdende voertuigen Gotham City verdedigen naast Batman, Robin, Batgirl en een groot aantal DC-superhelden.

Nog geen Cartoonito op je tv?

Vind je geen Cartoonito op kanaal 201? Dan heb je nog geen TV Compleet of TV Maximaal abonnement. Via Mijn Kabelnoord kun je dit direct aanvragen. Of bel op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur naar Kabelnoord, 0519-701701.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web