Kijk dit weekend naar Horse & Country TV

Beoordeel Grand Prix-proeven vanuit je huiskamer

Geplaatst op 16 juli 2020

Kijktip voor paardenliefhebbers! Op zaterdag 18 en zondag 19 juli a.s. wordt de Equine America Rotterdam Hickstead Grand Prix Challenge uitgezonden op Horse & Country TV (kanaal: 259). Deze challenge is ontstaan nadat het CHIO Rotterdam moest worden geannuleerd. De Equine America Rotterdam Hickstead Grand Prix Challenge is een uniek initiatief voor ruiters en fans.

De 40 deelnemers uit verschillende landen hebben allemaal al in het hoofdstadium een Grand Prix-proef gereden zoals dit normaal gesproken bij het CHIO Rotterdam gebeurt. Deze proeven zijn allemaal opgenomen. Maar wat dit evenement zo uniek maakt, is dat alle proeven pas worden beoordeeld tijdens de live uitzending door juryleden Stephen Clarke en Mariëtte Sanders-van Gansewinkel. De kijker krijgt door de live beoordeling van de juryleden een uniek kijkje in het hoofd van een jurylid tijdens een Grand Prix-proef.

Beoordeel mee vanuit je huiskamer
Maar er is nog iets wat deze livestream anders maakt dan anders. De organisatie heeft het namelijk speciaal voor de uitzending van 18 en 19 juli met de app Spectator Judging mogelijk gemaakt om als kijker ook zelf elke proef te beoordelen. Op deze manier ervaar je als kijker hoe het is om als jurylid een proef te beoordelen. Een ervaring die je niet snel ergens anders tegen zal komen!

Is Horse & Country TV nog geen onderdeel van jouw TV-abonnement? Bestel dan het Televisie Maximaal pakket en ontvang Horse & Country TV op kanaal 259.

 

 

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web