Wethouder Kempenaar opent Kabelnoord Servicepunt in Damwâld

Wethouder Kempenaar opent Kabelnoord Servicepunt in Damwâld

Geplaatst op 29 februari 2024

Wethouder Kempenaar (gemeente Dantumadiel) en Daan van Beek (directeur Kabelnoord) openden het tijdelijke Kabelnoord Servicepunt in De Kruisweg in Damwâld. Hier kon men woensdag 28 februari j.l. vragen stellen, informatie krijgen en overstappen naar een voordelig glasvezelabonnement.

Dichtbij, persoonlijk en van ons allemaal

Wethouder Kempenaar: “Dantumadiel is één van de Friese gemeenten die trotse aandeelhouder is van Kabelnoord. Iedere inwoner kan gebruik maken van een snelle en stabiele verbinding. Dat is ontzettend belangrijk voor de leefbaarheid in onze gemeente. Mensen kunnen hierdoor vanuit huis werken, studeren maar ook zorg op afstand krijgen en daardoor langer thuis wonen. Ook bedrijven maken graag gebruik van het snelle netwerk om te pinnen, uploaden en downloaden. Je ziet dat het tijdelijke servicepunt van Kabelnoord voorziet in een behoefte: mensen komen langs om hun vragen te stellen of over te stappen. De hulp en het persoonlijke contact worden erg gewaardeerd.”

Online films en series (terug)kijken, videobellen, gamen, zonnepanelen uitlezen of camerabeveiliging thuis, mensen zijn in de afgelopen jaren allemaal steeds meer via internet gaan doen. “Als alles goed werkt dan is het een genot, maar als de verbinding even hapert of wegvalt, dan kan dit zorgen voor ongemak. We zien dat mensen lang wachten met het stellen van een vraag, terwijl de oplossing vaak eenvoudig is! Daarom komen we naar de mensen toe, want geen vraag is te gek. Trek aan de bel als er wat is, dan kunnen we helpen!”, benadrukt Daan van Beek.

Van en voor de regio

Kabelnoord is van en voor de regio en bestaat 45 jaar. Het kabelbedrijf is geen (buitenlandse) investeringsmaatschappij die uit is op het halen van enorme winsten. De aandeelhouders zijn namelijk 4 Friese gemeenten: Noardeast-Fryslân, Dantumadiel, Schiermonnikoog en Ameland. Zij willen goede voorzieningen in de regio. Kabelnoordklanten krijgen een goed product en persoonlijke service voor een eerlijke prijs.

Servicepunt tijdens Expo Driezum-Walterswâld

Het volgende Kabelnoord Servicepunt is in Driezum-Walterswâld. Van 21 t/m 23 maart 2024 is de Kabelnoordstand te bezoeken tijdens de Expo.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web