Tv-ontvanger geoptimaliseerd

Geplaatst op 6 april 2021

De problemen met de Amino interactieve tv-ontvanger zijn opgelost. De laatste update van de firmware zorgt ervoor dat de storingen verholpen zijn. Ervaar je onverhoopt toch nog problemen? Neem dan contact met ons op, we zitten voor je klaar.

Langdurige problemen opgelost

De functie ‘herstarten’ en het bekijken van opnames op de tv-ontvanger werkten langere tijd niet goed. Hierdoor liep het beeld vast, of werd er een zwart beeld getoond. Deze problemen met ‘herstarten’ en het bekijken van opnames zijn begin maart verholpen

Tv-ontvanger optioneel

Tot april was de huur van een tv-ontvanger inbegrepen in een nieuw abonnement van Kabelnoord. Nu is de huur van de tv-ontvanger optioneel. Heb je een Amino tv-ontvanger en wil je deze niet langer gebruiken en retourneren? Stuur deze dan goed verpakt retour naar Kabelnoord. Vergeet niet een briefje met je naam en adres toe te voegen aan de doos, dan kunnen wij je abonnementstarief aanpassen. Je kunt jouw Amino tv-ontvanger ook afgeven bij de balie, maak hiervoor een afspraak.

Vragen of opmerkingen?

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier. Heb je opmerkingen of andere vragen? Geef ze door aan onze klantenservice.

Naar contact

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web