Wijzigingen vanaf 1 januari 2023

Onze tarieven wijzigen per 1 januari 2023

Geplaatst op 14 november 2022

In navolging van andere aanbieders, wijzigt ook Kabelnoord haar tarieven. Ook in de telecomsector stijgen de kosten. Kabelnoord betaalt o.a. meer voor de inkoop van materialen, energie, apparatuur en de afdracht aan televisiezenders. Daarnaast blijven we investeren in ons netwerk, de betrouwbaarheid én snelheid van verbindingen.

Goede service en betaalbare producten

Kabelnoord is van en voor de regio. We staan voor goede service en betaalbare producten. Daarom kiezen we ervoor om de prijsstijging voor onze klanten zoveel mogelijk te beperken, door een aantal tv zenders te verplaatsen naar andere pakketten.

Wijzigingen

De tv-zender SLAM!TV verhuist van het Televisie Maximaal pakket naar Compleet. De zenders Motorvision, Extreme Sports en Brazzers gaan van Compleet naar het Maximaal pakket. Kabelnoord stopt met de doorgifte van Adult Channel. Met deze aanpassingen stijgt TV Standaard met € 1,-, TV Compleet met € 1,50 en TV Maximaal met € 2,- per maand. De prijzen voor de huur van een tv-ontvanger en het opnemen van programma’s blijven gelijk.

Het gebruik van de Kabelnoord TV-app en Wifi-extra blijven gratis. De tarieven voor internet worden vanaf 1 januari 2023 verhoogd. Het telefonieabonnement wordt € 0,50 per maand duurder, maar onderling bellen blijft voor alle klanten gratis.

Bekijk hier de nieuwe tarieven en de gesprekskosten per 1 januari 2023.

We helpen graag

Benieuwd welke abonnementen je afneemt of wil je iets wijzigen? Ga naar Mijn Kabelnoord, bel of app 0519-701701 voor een advies op maat. Ook als je andere vragen hebt: we helpen je graag!

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web