Kom 24 mei a.s. naar de bijeenkomst Veilig Internetbankieren

Nieuwe bijeenkomsten Veilig Internetbankieren en Leren Internetbankieren

Geplaatst op 1 maart 2024

Dokkum - Vanwege het succes van vorige edities organiseren Bibliotheken Noord Fryslân, Rabobank en Kabelnoord de komende periode nieuwe bijeenkomsten over Veilig Internetbankieren en Leren Internetbankieren in de bibliotheek in Dokkum. De organisaties hebben in de afgelopen jaren de handen ineengeslagen om mensen te helpen veilig en verantwoord gebruik te maken van internet. Vanwege de grote belangstelling zijn extra bijeenkomsten ingepland.

Leren Internetbankieren

Speciaal voor mensen die nog niet internetbankieren is er op 22 maart en 9 april een bijeenkomst in de bibliotheek van Dokkum. Kabelnoord geeft tijdens deze bijeenkomst toelichting over veiligheid op internet. De Rabobank gaat vervolgens met de mensen aan de slag en laat zien hoe online bankieren in z’n werk gaat. De bijeenkomst van 22 maart (ochtend) zit vol. Op 9 april (avond) zijn nog plaatsen beschikbaar. Inloop om 19.15 uur, aanvang om 19.30 uur. Alleen toegankelijk voor klanten van de Rabobank, aanmelden is gratis en gaat via de bibliotheek: 088 – 165 61 238.

Veilig Internetbankieren

Leer meer over veiligheid en voorkom fraude. Speciaal voor mensen die al gebruik maken van internetbankieren is er op 23 april een bijeenkomst in de bibliotheek van Dokkum. Kabelnoord geeft tijdens deze bijeenkomst toelichting over veiligheid op internet. Rabobank gaat in op online bankieren en het voorkomen van fraude. Voor de bijeenkomst op 23 april (avond) zijn nog plaatsen beschikbaar. Inloop om 19.15 uur, aanvang om 19.30 uur. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor iedereen, aanmelden via de bibliotheek: 088 – 165 61 238.

De samenwerkende organisaties zijn verheugd over alle positieve reacties en helpen mensen graag om beter toegerust te zijn op de digitale wereld.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web