Kom 24 mei a.s. naar de bijeenkomst Veilig Internetbankieren

Meer bijeenkomsten Veilig Internetbankieren wegens groot succes

Geplaatst op 16 mei 2023

Dokkum - Vanwege grote belangstelling organiseren Bibliotheken Noord Fryslân, Rabobank en Kabelnoord op woensdag 24 mei a.s. opnieuw een bijeenkomst over Veilig Internetbankieren in Dokkum. De organisaties hebben dit voorjaar de handen ineengeslagen om mensen te helpen veilig en verantwoord gebruik te maken van internet.

Leer meer over veiligheid en voorkom fraude

Speciaal voor mensen die al gebruik maken van internetbankieren was er op 9 mei j.l. een bijeenkomst in de bibliotheek. Kabelnoord gaf tijdens deze bijeenkomst toelichting over veiligheid op internet. Rabobank ging in op online bankieren en het voorkomen van fraude. Vanwege de grote belangstelling wordt hier een vervolg aan gegeven op woensdag 24 mei a.s. inloop om 19.15 uur, aanvang om 19.30 uur. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen, aanmelden is gratis en gaat via de bibliotheek: 088 – 165 61 23.

Bijeenkomsten op Schiermonnikoog

De samenwerkende organisaties zijn verheugd over de positieve reacties en willen nog meer mensen helpen om beter toegerust te zijn op de digitale wereld. Daarom worden er later dit jaar ook bijeenkomsten georganiseerd op Schiermonnikoog en op andere plekken in Friesland.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web