Maak kans op een Google Chromecast

Geplaatst op 3 oktober 2017

Vanaf oktober kun je Discovery Channel, Investigation Discovery, TLC en Eurosport 1 ook vinden in de Live TV App van Kabelnoord. Heb jij een 3in1-abonnement of een TV en Internetabonnement van Kabelnoord? Dan kun je gebruik maken van de App! Download de Kabelnoord App in de Apple Store of Google Play Store en vraag jouw inloggegevens aan. De Live TV app is te gebruiken op de meest gangbare Apple en Android apparaten.

Google Chromecast
Wist je dat je met de Live TV App de beelden ook via de Chromecast kunt streamen op je TV? Je gebruikt je smartphone of tablet dan als afstandsbediening! Iets voor jou? Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een Google Chromecast.

Prijsvraag
Ben jij Kabelnoord-abonnee? En wil je kans maken op één van de tien Chromecasts? Geef dan antwoord op de volgende vraag: Hoeveel TV-zenders zitten er vanaf 1 oktober 2017 in de Live TV App van Kabelnoord?

Weet jij het antwoord? Stuur dan een e-mail met het antwoord en jouw gegevens (je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer) vóór 31 oktober 2017 naar prijsvraag @kabelnoord.nl. De winnaars ontvangen woensdag 1 november a.s. bericht van Kabelnoord.