Kabelnoord webmail is vernieuwd

Kabelnoord webmail is vernieuwd

Geplaatst op 21 maart 2024

Maak je regelmatig gebruik van je KNID-mailadres? Dan kom je vanaf vandaag terecht in de vernieuwde Kabelnoord webmail-omgeving. Alles ziet er bijna hetzelfde uit als voorheen, maar achter de schermen zijn wat wijzigingen doorgevoerd. Zo kun je veilig en gemakkelijk je e-mails blijven ontvangen en versturen.

Extra veiligheid

Met de nieuwe omgeving introduceren we ook de mogelijkheid om gebruik te maken van “Twee-factor-authenticatie”*. Dit is een stuk veiliger en verkleint de kans dat anderen toegang krijgen tot jouw KNID-emailbox. Uiteraard ben je niet verplicht om Twee-factor-authenticatie in te schakelen.

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen over je Kabelnoord webmail? Neem dan contact op met onze technische helpdesk. We zijn er op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Of op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur. We staan voor je klaar!

* Inloggen met Twee-factor-authenticatie (2FA) is een stuk veiliger en verkleint de kans dat hackers toegang krijgen tot je accounts of gegevens. Je gebruikt 2 verschillende middelen (factoren) om in te loggen. Bijvoorbeeld je wachtwoord en een sms-code via je telefoon, vingerafdruk, gezichts- of irisherkenning o.i.d.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web