Gratis WiFi-extra voor onze klanten

Gratis Wifi-extra voor onze klanten

Geplaatst op 1 februari 2023

Het is een dure tijd. We proberen allemaal te besparen, maar liever niet op kwaliteit. Daarom bieden we al onze internetklanten een gratis Wifi-extra set aan. Zo heb je ook aan de keukentafel of op je studeerkamer snel en stabiel wifi van Kabelnoord, gratis!

Snel internet zonder haperingen

Een trage of wegvallende internetverbinding is een grote ergernis als we surfen, chatten, gamen, online vergaderen, downloaden, appen, films kijken, werken of online studeren. Misschien heeft je huidige modem net niet voldoende bereik om ook op de studeerkamer ongestoord te kunnen internetten. Met Wifi-extra van Kabelnoord kun je het wifi-bereik in huis vergroten. Als internetklant van Kabelnoord kun je een gratis Wifi-extra basisset bestellen via Mijn Kabelnoord. Je kunt je bestelling op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur ophalen bij Kabelnoord (Pier Prinslaan 21, Dokkum). 

Zet het wifi op je modem uit

Een belangrijke wifi-tip van onze expert Jan de Jong: “Maak je gebruik van Wifi-extra van Kabelnoord? Controleer dan of het wifi op je modem uitgeschakeld is. Na installatie zorgen de Wifi-extra-units voor goede wifi-dekking in jouw woning.

Wifi verbeteren? We helpen je graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij de installatie? Check de digitale handleiding. Bel of app ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 of op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur via 0519-701701. We zitten voor je klaar.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web