Gratis Kabelnoord TV-app

Gratis TV-app

Geplaatst op 4 juli 2023

Een weekendje weg, een dagje uit in eigen land of op vakantie naar het buitenland? Deze zomer hoef je jouw favoriete programma’s niet te missen: gebruik de Kabelnoord TV-app! De TV-app is gratis voor klanten en werkt overal in de Europese Unie.

De TV-app werkt op iedere internetverbinding

In de app kun je 41 zenders live bekijken op alle internetverbindingen. De app is te gebruiken op maximaal 3 apparaten tegelijkertijd en werkt op een smartphone, tablet maar ook op een laptop en desktop! Afhankelijk van je TV-abonnement kun je ook pauzeren, herstarten en opnames inplannen.

Registreer je op www.kabelnoordtv.nl

Het enige wat je nodig hebt is een stabiele (mobiele) internetverbinding. De Kabelnoord TV-app is beschikbaar voor alle klanten met een internet + televisie-abonnement. Je kunt een account aanmaken via www.kabelnoordtv.nl

Heb je een vraag dan kun je onze technische helpdesk op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur of op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur bereiken via 0519-701701. Veel kijkplezier!

Tip:
Heb je de TV-app al een keer gebruikt? Controleer dan voor je op vakantie gaat of je inloggegevens nog werken. Bel of app gerust als je een vraag hebt. 

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web