Goede wifi is het halve werk

Goede wifi is het halve werk

Geplaatst op 31 januari 2024

Een snelle en stabiele internetverbinding is het halve werk als je thuiswerkt. Met een internetabonnement van Kabelnoord ben je zeker van een supersnelle (glasvezel)verbinding en betere wifi. Wist je dat alle internetabonnees gratis gebruik kunnen maken van een Wifi-extra basisset* van Kabelnoord?

Goede wifi is het halve werk

Heb je wel eens een hapering in je wifi-verbinding of valt de verbinding wel eens weg tijdens het thuiswerken? Dan kan Wifi-extra voor jou een oplossing zijn. Om Wifi-extra te bestellen doorloop je de volgende stappen:

1) Bestel via Mijn Kabelnoord een gratis* Wifi-extra basisset
2) Gebruik de handleiding tijdens de installatie en zet een Wifi-extra unit neer op een plek waar je nog wifi-bereik hebt
3) Wifi-extra geïnstalleerd? Schakel direct de wifi op je modem uit.
4) Ongestoord thuiswerken maar!

Hulp nodig?

Merk je geen verschil, heb je een vraag over de installatie van Wifi-extra of heb je hulp nodig? We zitten voor je klaar! Bel of app ons. Onze technische helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. En op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

* De Wifi-extra basisset is gratis en heb je in bruikleen. Wil je meer Wifi-extra units in huis? Dat kan. Je bestelt ze eenvoudig via Mijn Kabelnoord, voor € 2,50 per unit per maand.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web