Energiezuinig TV kijken bij Kabelnoord

Energiezuinig tv-kijken bij Kabelnoord

Geplaatst op 3 januari 2023

Klanten van Kabelnoord kunnen op energiezuinige manieren tv-kijken bij Kabelnoord. Er zijn twee voordelige opties. Kies jij voor een zuinige tv-ontvanger van Kabelnoord of kijk je tv met CI+ module en smartcard?

Heb je liever geen losse ontvanger aan de tv? Dan is een CI+ module (Common Interface) een goede oplossing om ruimte én energie te besparen. Je hoeft geen extra apparaat aan te sluiten op het stroomnet en je tv. De CI+ module schuif je namelijk samen met je smartcard in de tv. Raadpleeg de handleiding van je tv of deze geschikt is, informeer bij Kabelnoord of bij een Kabelnoord verkooppunt in de buurt.

Energiezuinige tv-ontvanger

Ook de tv-ontvanger die je bij Kabelnoord kunt huren voor € 2,50 per maand, heeft een super laag energieverbruik. De ontvanger gebruikt 7 watt. Daarnaast kun je hem ook in de eco-modus zetten waardoor hij nóg minder verbruikt. Nadeel is wel dat het langer duurt voordat de tv-ontvanger is opgestart. Je kunt de tv-ontvanger aansluiten op alle tv’s die voorzien zijn van een HDMI-aansluiting. Klanten met een Televisie Standaard, Compleet of Maximaal abonnement kunnen pauzeren, herstarten en tot 7 dagen terugkijken. Iedereen met een Opnemen, Compleet of Maximaal pakket kan ook opnemen met de ontvanger.

De allerbeste beeldervaring

De tv-ontvanger wordt aangesloten met een utp- en een coaxkabel. Door de tv-ontvanger aan te sluiten met een utp- en coaxkabel garandeert Kabelnoord de allerbeste beeldkwaliteit. De utp-kabel wordt gebruikt voor het dataverkeer, de coaxkabel voor haarscherpe beeldkwaliteit en geluid. Door gebruik te maken van twee gescheiden kabels kunnen we een betere beeldkwaliteit leveren dan andere providers!

Ook energiezuinig tv-kijken bij Kabelnoord?

Wil je meer informatie over tv-kijken bij Kabelnoord? Bel of WhatsApp ons op 0519-701701. Direct gebruik maken van onze tv-ontvanger? Bestel hem via Mijn Kabelnoord.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web