Bibliotheken Noord Fryslân, Rabobank en Kabelnoord slaan de handen ineen

Bibliotheken Noord Fryslân, Rabobank en Kabelnoord slaan de handen ineen

Geplaatst op 1 februari 2023

Bijna iedereen maakt er gebruik van: internet. Veel mensen regelen van alles online, maar er zijn ook mensen die er nog weinig vanaf weten of het spannend vinden. Bibliotheken Noord Fryslân, Rabobank en Kabelnoord slaan de handen ineen en laten zien hoe je veilig gebruik kunt maken van internet en hoe internetbankieren met de Rabobank in z’n werk gaat.

Leren internetbankieren

Op dinsdag 24 en woensdag 25 januari j.l. waren de eerste bijeenkomsten in Bibliotheek Dokkum. Klanten van de Rabobank leerden internetbankieren, door te oefenen met deskundigen aan hun zij. Kabelnoord gaf uitleg over veiligheid op internet. Waar kun je op letten als je online bent en welke maatregelen kun je treffen om veilig aankopen te doen? De deelnemers konden oefenen met internetbankieren in een speciale oefenomgeving. Wie dat wilde kon met hulp van een bankmedewerker echt inloggen in de eigen bankomgeving.

Meer bijeenkomsten

Op 18 april en 19 april zijn er weer nieuwe bijeenkomsten Leren internetbankieren. Klanten van de Rabobank worden hier per brief voor uitgenodigd. Op 11 april en 9 mei a.s. staan er bijeenkomsten gepland over Veilig internetbankieren. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die zelf al internetbankieren en meer willen weten over de veiligheid. Ze zijn toegankelijk voor iedereen; wel graag even aanmelden bij de bieb: 088 – 165 61 23.

Kabelnoord is d’r foar jo!

Kabelnoord zorgt voor verbinding. Naast het leveren van snel internet, tv en bellen willen we dat iedere inwoner mee kan doen aan de (digitale) samenleving. We helpen onze klanten graag veilig op weg. Heeft u een vraag aan Kabelnoord of heeft technische hulp nodig? Bel ons op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur of op zaterdagen tussen 9.00 en 17.00 uur: 0519-701701.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web