Bewoners Brugchelencamp houden eigen kabelkrant

Bewoners Brugchelencamp houden eigen kabelkrant

Geplaatst op 29 juni 2022

Goed nieuws voor de bewoners van Brugchelencamp in De Westereen. Komende jaren kunnen zij op hun eigen tv blijven kijken naar de kabelkrant. Een zeer gewaardeerd communicatiemiddel voor de bewoners en het zorgcentrum.

Samenwerking

Bij Brugchelencamp waren er zorgen of de kabelkrant kon blijven bestaan omdat de techniek vernieuwd moest worden en de kosten hierdoor hoger uitvielen. Met dank aan de inspanningen van wethouder Rommy Kempenaar (Dantumadiel) kwam er een samenwerking tussen de diverse partijen tot stand.

Opluchting voor bewoners

Freerk Wind (directeur Kabelnoord): “Kabelnoord zorgt dat de kabelkrant van Brugchelencamp ook komende jaren beschikbaar blijft voor de bewoners, zonder extra kosten voor de zorgorganisatie. Dit initiatief past goed binnen onze maatschappelijke doelstelling.” Hinke de Boer (manager Brugchelencamp): “Het voortbestaan van de kabelkrant betekent een grote opluchting voor de bewoners. Zij zijn hier erg aan gehecht en blijven zo op de hoogte van het laatste nieuws.

Op de foto v.l.n.r.: Minne van der Wal (Cliëntenraad), Freerk Wind (Kabelnoord), Rommy Kempenaar (Gemeente Dantumadiel), Hinke de Boer en Jappie Rozendal (Brugchelencamp).

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web