Beveilig je computer en gegevens

Beveilig je computer en gegevens

Geplaatst op 3 maart 2022

Diverse nieuwssites melden dat het kabinet ondernemers en particulieren oproept om hun routers goed te beveiligen tegen cyberaanvallen van de Russische militaire inlichtingendienst. De routers maken deel uit van een wereldwijd aanvalsnetwerk en kunnen bijvoorbeeld het netwerk van ministeries kapotmaken of lamleggen. Wat betekent deze berichtgeving voor klanten van Kabelnoord?

Kabelnoord-modems met ingebouwde routers zijn up to date

Kabelnoord zorgt er samen met haar leveranciers voor dat alle door Kabelnoord geleverde modems met ingebouwde routers, voorzien zijn van de meest actuele firmware en software. Als er een lek wordt geconstateerd dan worden er automatisch updates uitgerold. Hier hoef jij als klant niets voor te doen. Wij ontzorgen je volledig!

Als je geen gebruik maakt van Kabelnoord-apparatuur dan ben je zelf verantwoordelijk voor het up to date houden van jouw apparatuur. Raadpleeg de fabrikant of leverancier van jouw apparatuur voor de meest actuele informatie.

Beveilig jouw gegevens

Om de gegevens op jouw computer goed te beschermen, is een goed beveiligingspakket altijd verstandig. Kabelnoord helpt klanten door F-Secure Safe aan te bieden.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web