Al 100 aanmeldingen voor de Kabelnoord Kidsrun 2024

Al 100 inschrijvingen voor de Kabelnoord Kidsrun

Geplaatst op 27 maart 2024

Dokkum – Al 100 kinderen hebben zich aangemeld voor de Kabelnoord Kidsrun! Het hardloopevenement voor kinderen in de basisschoolleeftijd (groep 1 t/m 8) vindt plaats tijdens de 22ste editie van de Bonifatiusloop in Dokkum. Op zaterdag 20 april a.s. worden er diverse afstanden gerend. Inschrijven voor de Kabelnoord Kidsrun kan nog. Doe je dit vóór 12 april 2024, dan ben je zeker van een medaille. 

Doe mee aan de Kabelnoord Kidsrun! Je hoeft echt geen topsporter te zijn om mee te kunnen doen. Er zijn verschillende afstanden voor de verschillende leeftijdscategorieën.” Zegt Hinke de Vries (Bonifatiusloop Dokkum). Daan van Beek (directeur Kabelnoord) vult aan: “En natuurlijk mogen je vrienden, klasgenoten, buurtkinderen, neefjes, nichtjes, broertjes of zusjes zich ook inschrijven. Iedereen (uit deze leeftijdscategorie) mag meedoen!”

Inschrijven Kabelnoord Kidsrun kan nog

Meld je aan voor de Kabelnoord Kidsrun via de website van de Bonifatiusloop. Inschrijven kost € 4,-, de opbrengst gaat dit jaar naar het goede doel: Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord Oost Friesland. 

Verschillende afstanden voor kinderen

Tijdens de Kabelnoord Kidsrun worden er verschillende afstanden gelopen. Kinderen worden op basis van hun leeftijd ingedeeld in een categorie: 
11.45 uur: Gezamenlijke warming-up
12.00 uur: Groep A (groep 1, 2, 3), loop van 500 meter
12.15 uur: Groep B (groep 4, 5, 6), loop van 1000 meter
12.30 uur: Groep C (groep 7, 8), loop van 1500 meter

Foto (v.l.n.r.) Rogier Peters (Bonifatiusloop Dokkum), Daan van Beek (Kabelnoord) en Hinke de Vries (Bonifatiusloop Dokkum)

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web