Wethouder Jouke Douwe de Vries opent tijdelijk Servicepunt Kabelnoord

Wethouder de Vries opent tijdelijk Kabelnoord Servicepunt in Nes

Geplaatst op 27 maart 2023

Onder toeziend oog van belangstellenden knipte wethouder Jouke Douwe de Vries van Noardeast-Fryslân een oranje glasvezelkabel door en opende hiermee het tijdelijke Kabelnoord Servicepunt in Nes. Men kon maandag 27 maart j.l. in dorpshuis De Nespel vragen stellen, informatie krijgen en overstappen naar een voordelig glasvezelabonnement.

Dichtbij de mensen

Wethouder de Vries: “In een tijd waarbij heel veel online en op afstand wordt gedaan, komt Kabelnoord ook naar de mensen toe. Soms is het fijner om je vraag fysiek aan iemand te stellen. Ook voor mensen die minder digitaal vaardig zijn, kan het tijdelijke Servicepunt een uitkomst bieden. Het is mooi dat bezoekers direct worden geholpen, bijvoorbeeld met het online aanmelden. Daarnaast krijgt men uitleg over internet, tv en bellen, en bij technische vragen kijkt de monteur gelijk mee of er een oplossing is.”

Freerk Wind (directeur Kabelnoord) vult aan: “Kabelnoord is natuurlijk telefonisch, online en via WhatsApp te bereiken. Ook kan men op werkdagen onze klantenbalie in Dokkum bezoeken. Met het tijdelijke Servicepunt in Nes en binnenkort in Easternijtsjerk willen we de drempel nog verder verlagen om een vraag te stellen. We helpen graag! Dat we razendsnel glasvezelinternet, haarscherpe tv en goedkoop bellen leveren wordt ook in Nes en omstreken opgemerkt. De eerste bezoekers zijn om 12.00 uur direct al geholpen met hun overstap naar een voordelig abonnement.”

Van en voor de regio

Kabelnoord is van en voor de regio en bestaat al ruim 43 jaar. Het kabelbedrijf is geen buitenlandse investeringsmaatschappij of grote commerciële partij die uit is op het halen van enorme winsten. De aandeelhouders zijn namelijk 4 Friese gemeenten: Noardeast-Fryslân, Dantumadiel, Schiermonnikoog en Ameland. Zij zijn niet uit op het behalen van maximale winst, maar op goede voorzieningen in de regio. Als klant van Kabelnoord zorg je ervoor dat het geld zoveel mogelijk in eigen regio blijft.

Maandag 3 april a.s. in Easternijtsjerk

Op maandag 3 april a.s. is er tussen 12.00 en 20.00 uur een tijdelijk Servicepunt in Dorpshuis de Terp in Easternijtsjerk. Bewoners met vragen kunnen langkomen en hulp krijgen bij het aanmelden. Op werkdagen ben je welkom in Dokkum (Pier Prinslaan 21). Bellen of WhatsAppen kan natuurlijk ook: 0519-701701. We staan voor je klaar!

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web