Prijsvraag Beleef een dagje DoeZoo

Geplaatst op 1 maart 2018

In samenwerking met DoeZoo Insektenwerkeld Leens stelt Pebble TV een aantal toegangskaarten beschikbaar voor Kabelnoord klanten. Daarnaast is er een aantal troostprijzen, zoals Pebble TV knutselpakketten en Pebble TV horloges beschikbaar.
Prijsvraag Beleef een dagje DoeZoo 
Beleef DoeZoo
In DoeZoo Insektenwereld wordt de natuur een spannende belevenis. Hier kom je niet alleen insecten tegen, maar ook dieren en planten die insecten eten.

Bij DoeZoo staan jouw zintuigen centraal! Kom voelen hoe een slang om je nek aanvoelt, hoe een stinkdier ruikt, proef een insect, luister naar de verschillende uilen in het uilenpad en kijk naar de bijen en vlinders in de wilde bloementuin.

DoeZoo is buiten en binnen (ruim 900 m2 overdekt plezier!). En is daarom geschikt met regen, sneeuw en zonneschijn en voor iedereen! Er is namelijk altijd wat te beleven in DoeZoo.

Beleef de natuur van dichtbij!

Doe snel mee met onze prijsvraag:
Hoe heet de reuzenpanda in de Bamboe Beren?

  1. Dah-Lin
  2. Bamboo-Lee
  3. Slo-Lee

Stuur je reactie uiterlijk vóór zaterdag 31 maart naar prijsvraag@office.kabelnoord.nlprijsvraag@office.kabelnoord.nl en vermeld hierbij je adresgegevens. Winnaars krijgen begin april persoonlijk bericht.

Deelname aan de prijsvraag is alleen mogelijk voor klanten van Kabelnoord. Per huisadres kan slechts één keer worden deelgenomen. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web