Nieuws van Kabelnoord
Als Kabelnoord VIP naar de Admiraliteitsdagen in Dokkum

Naar de Admiraliteitsdagen als VIP

Geplaatst op 27 augustus 2018

Van donderdag 6 t/m zondag 9 september 2018 zijn de Admiraliteitsdagen in Dokkum! Het festival biedt vier dagen lang afwisselende activiteiten voor jong en oud. Het evenement trekt jaarlijks tienduizenden mensen naar Dokkum.

Optredens van bekende artiesten
Op het hoofdpodium barst het feest vrijdag- en zaterdagavond los met artiesten van formaat zoals o.a.: Syb van der Ploeg, Tommie Christiaan en Glennis Grace. Ook dit jaar kun je de Admiraliteitsdagen live volgen via het Digitale Basispakket van Kabelnoord. RTV Noordoost Friesland (kanaal 20) en Omrop Fryslân (kanaal 11) verzorgen TV uitzendingen op vrijdag, zaterdag en zondag. Zo kun je thuis vanuit je luie stoel de Admiraliteitsdagen volgen.

- De actie is gesloten, de winnaars ontvangen persoonlijk bericht van Kabelnoord -

Maak kans op VIP-kaarten
Ben jij Kabelnoord-abonnee? En wil je de optredens van de diverse artiesten op vrijdag- en zaterdagavond live bijwonen (onder het genot van een hapje en een drankje) vanaf het speciale gastendek? Dat kan! Kabelnoord verloot kaarten voor het gastendek onder haar abonnees. Zo maak je kans op VIP-kaarten:

  1. Vergroot je winkans en like de Kabelnoord Facebookpagina. Door onze pagina te liken blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en leuke acties.
  2. Stuur jouw gegevens (je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer) vóór maandag 3 september 2018, 10.00 uur naar prijsvraag @office.kabelnoord.nl.
< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web