Maak kans op twee kaarten voor FC Groningen – sc Heerenveen

Geplaatst op 5 november 2018

Fans van FC Groningen en sc Heerenveen kunnen 11 november hun hart ophalen. De ‘Derby van het Noorden’ wordt dan gespeeld in Groningen. Alle Digitale TV abonnees van Kabelnoord kunnen de wedstrijd gratis zien op FOX Sports 1, kanaal 310. De wedstrijd wordt uitgezonden om 12.15 uur.

Maak kans op kaarten FC Groningen – sc Heerenveen
Wil jij ‘de Derby van het Noorden’ niet voor de TV maar live meemaken in Groningen? Ontvangers van de Kabelnoordnieuwsbrief maken exclusief kans op twee toegangskaarten voor deze wedstrijd.

Zo maak jij kans op twee kaarten voor de wedstrijd:
Geef antwoord op de volgende vraag: Welke spelers hebben voor zowel FC Groningen als sc Heerenveen gespeeld? Stuur vóór 9 november 12.00 uur een e-mail met het antwoord en je gegevens (naam, adres, woonplaats en telefoonnummer) naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl. De winnaar ontvangt donderdagmiddag 9 november a.s. bericht van Kabelnoord.

Meer FOX Sports?
FOX Sports Eredivisie is al gratis beschikbaar voor alle Kabelnoord abonnees met een 3in1-Large abonnement. Zij kunnen alle eredivisiewedstrijden live zien via hun TV of online via de FOX Sports GO app op hun smartphone of tablet. 

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web