Maak kans op kaarten voor de Bonifatiusloop

Geplaatst op 2 mei 2022

De 20e editie van de Bonifatiusloop vindt plaats op zaterdag 21 mei a.s. in Dokkum. Voor elke hardloper en wandelaar is er een passende afstand af te leggen. Ga je voor de 5, 10, 25 of 35 kilometer? Welke afstand je ook kiest, je kunt genieten van alles wat onze streek zo bijzonder maakt: de omgeving van de prachtige stad Dokkum.

Lopen voor een goed doel

Het startpunt voor de diverse afstanden is de Bonifatiuskapel in Dokkum. Basisschool leerlingen kunnen meedoen aan de Kidsrun. Het inschrijfgeld komt deze editie ten goede aan twee doelen: Jeugd Sport- en Cultuur Fonds Noordoost Friesland en Stichting Ik ben Wil.

Bewegen in de buitenlucht

Kabelnoord vindt bewegen belangrijk en is sponsor van de Bonifatiusloop. Niek Geelhoed: “Dit evenement is al ruim 20 jaar een begrip in de regio. De loop verbindt sporters, vrijwilligers, sponsoren en publiek. Bewegen in de buitenlucht is goed voor lichaam en geest. Een prima afwisseling na een periode van veel thuiswerken en studeren. Het is prachtig dat er na 2 jaar afwezigheid weer deelnemers en publiek ontvangen kunnen worden in Dokkum.

Maak kans op vrijkaarten voor de Bonifatiusloop

Kabelnoord verloot een paar vrijkaarten onder klanten. De vrijkaarten kunnen gebruikt worden door hardlopers en wandelaars op een afstand naar keuze. Kans maken? Stuur vóór 10 mei 2022 een e-mail naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl met daarin je naam, adres en telefoonnummer. De winnaars ontvangen 11 mei a.s. persoonlijk bericht.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web