Kabelnoord komt naar je toe!

Kabelnoord komt naar je toe!

Geplaatst op 3 mei 2024

Soms is het fijner om je vragen persoonlijk te stellen, hulp te krijgen of extra informatie in te winnen over een voordelig glasvezelabonnement. Wij zijn donderdag 27 juni aanwezig in zalencentrum "De Mienskip" in Feanwâlden.

Kom bij ons langs in Feanwâlden

Waar

Zalencentrum De Mienskip

Wanneer

Donderdag 27 juni 2024 van 9.00 - 17.00 uur

Adres

Haadstrjitte 17
9269 SW Feanwâlden

 

Dichtbij de mensen

Met de tijdelijke Servicepunten in de regio wil Kabelnoord de drempel verlagen om een vraag te stellen. We bieden razendsnel glasvezelinternet, haarscherpe tv, goedkoop bellen en nóg betere service. Bezoekers van het Servicepunt kunnen met al hun vragen bij ons terecht. En bij technische vragen kijkt de monteur gelijk mee of er een oplossing is. We helpen graag! Heb je last van blokjes in beeld, is je wifi niet optimaal of heb je een andere vraag? Kom langs. Natuurlijk kun je ook even bellen of WhatsAppen.

Van en voor de regio

Kabelnoord is van en voor de regio en bestaat al 45 jaar. Het kabelbedrijf is geen buitenlandse investeringsmaatschappij of grote commerciële partij die uit is op het halen van enorme winsten. De aandeelhouders zijn namelijk 4 Friese gemeenten: Noardeast-Fryslân, Dantumadiel, Schiermonnikoog en Ameland. Zij zijn niet uit op het behalen van maximale winst, maar op goede voorzieningen in de regio. Als klant van Kabelnoord zorg je ervoor dat het geld zoveel mogelijk in eigen regio blijft.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web